Recipes for fasting / Retete de post

07 January 2013

Garlic sauce / Mujdei de usturoi

Because it's very healthy and we like garlic, I thought to say to you as I do this easy sauce.
What we need:
- Garlic (now depends on how much you want to do, I usually put about half of skull)
- salt
- Olive oil
- A little water

First clean the garlic, then cut it into pieces (not too small - about 1 cm) and put them in a bowl (I usually use either a glass or a cup). 


Pentru ca e foarte sanatos usturoiul si pentru ca ne place, m-am gandit sa va spun si voua cum fac eu banalul mujdei.
Avem nevoie de:
- usturoi ( acu depinde cat de mult vreti sa faceti, eu deobicei pun cam jumatate de capatana)
- sare
- ulei de masline
- un pic de apa

Mai intai curatam usturoiul, il taiem in bucatele ( nu prea mici - aproape 1 cm) si le punem intr-un vas ( eu folosesc deobicei ori un pahar ori o ceasca).




Sprinkle a little salt over and begin to pound (I use a wooden stick for honey).
Presaram un pic de sare peste si incepem sa il pisam ( eu folosesc un betisor de lemn pentru miere).



When everything is mixed, pour a little olive oil (half a teaspoon). Mix again very well.
Cand totul s-a omogenizat , turnam un pic de ulei de masline ( jumatate de lingurita). Amestecam din nou, foarte bine.





The last step is to put water in the composition and mix again.
Ultima etapa este aceea de a pune apa in compozitie si a amestecat, din nou. Cantitatea apei poate sa difere, in functie de cum preferati.




You can enjoy with these crunchy potatoes.
Ii puteti servi cu acesti cartofi crocanti.

No comments:

Post a Comment